Üzlethálózat

Vevőbarát és energiahatékony
Mire ügyelnek a kiskereskedelmi láncok üzemeltetői egy klímatechnikai berendezés kiválasztásánál? Első sorban a vevőbarát kialakításra, komfortra, az egységes megjelenésre és az alacsony energia felhasználásra. A nyitott ajtók hívogató hatásúak és meghatározóak az üzlet vevőbarát kisugárzásában. A nyitott ajtó fölött elhelyezett teljesen automatikus Biddle légfüggönnyel az üzlet klímája mindíg kellemes marad. Sok energiát takarítunk meg és a szükséges belső klíma önműködően mindíg állandó marad.

Folyamatos megfigyelés
Ön a Biddle-vel a klimatizálás összes részletét szemmel tarthatja. A folyamatos megfigyelés adatokat szolgáltat a berendezés beállításáról, a kívánatos belső hőmérséklet szabályzásáról és a megcélzott energiamegtakarításról.

Klimatizálás
Elegáns klímakazettánk, széles légtechnikai választékunk és hővisszanyerő berendezéseink olyan kellemes beltéri klímát hoznak létre, ahol a vevők is és a dolgozók is jól érzik magukat. Biddle-nél a teljes kereskedelmi lánchoz szükséges  energiahatékony klímacsomag megtalálható.

 

Newsletter

subscribe to our newsletter for exclusive scoops and interesting climate intelligence