Szerviz és minőség

Az optimális szerviz és a legmagasabb minőség az első helyen állanak a Biddle-nél. Így biztosítjuk Önnek a következő szerződéses feltételeket és ezek betartását:

  • Rövid szállítási határidők
  • Gyártás Európában
  • Tartós alkatrészek
  • Karbantartásbarát termékek 
  • Azonnal működésre kész megoldások
  • Érthető és teljes dokumentáció

Folytonos fejlesztés
A vevő számára értéktöbbletet teremteni és közben lehetőleg kevés erőforrást felhasználni: mi a Biddle-nélezt a célt tartjuk folytonosan a szemünk előtt. Állandóan a folyamataink egyszerűsítésén dolgozunk: a gyártási és szerelési folyamat a lean elvekhez igazodik. Így rövidülnek az átfutási idők és csökken az erőforrások felhasználása. Összességében egy komoly, 40 %-os gyártás-növekedést céloztunk meg. Az eredmény: vevőink ésszerű árakon optimális szolgáltatáshoz jutnak.

Minőség
Biddle-nél a minőség az első helyen áll. Ezért termékeink fejlesztése minden esetében részletes vizsgálatokkal és tesztekkel kezdődik. Termékeinkbe megbízható alkatrészeket, nemesacélt és modern szabályozókat építünk bele. Szervezetünk ISO 9001 és ISO 14001 szerinti minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mi garantáljuk termékeink minőségét és vállalkozásunk környezetirányítását, valamint felelősséget vállalunk ezen ISO szabványok betartásáért. Ezen felül termékeink a legmagasabb piaci elvárásoknak is megfelelnek és kielégítik a CE irányelveket.

Garancia
Minden Biddle termékre a kiszállítás napjától kezdődő 5 éves alap garancia vonatkozik. Minden terméket ellenőrzünk, mielőtt elhagyhatná a gyártást. Termékeink helyes beszerelésének biztosítása érdekében kizárólag nagykereskedőket és elismert szerviz cégeket szolgálunk ki.

Szerviz
Ha váratlanul mégis probléma, vagy zavar keletkezne termékünkben, saját vevőszolgálatunk a rendelkezésére áll. Ez a részleg szívesen nyújt Önnek telefonon támogatást vagy felkeresi Önt a helyszínen, termékünk zavarelhárítása, javítása, vagy karbantartása céljából.

Newsletter

subscribe to our newsletter for exclusive scoops and interesting climate intelligence