Jognyilatkozat

Szerzői jog
A weboldal tartalma, beleértve az adatokat, grafikákat, hangokat, szöveget és ezek bármely összetételű megjelenését, illetve a felhasznált szoftvereket, szerzői jog- és adatvédelem alatt állnak. A jogok tulajdonosa a Biddle bv. A weboldal részének vagy egészének lemásolása a Biddle bv. írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.

Védjegyek
Eltérő rendelkezés hiányában az oldalon szereplő minden szöveges és logo védjegy a Biddle bv. tulajdona. A védjegyek használata a Biddle bv. írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.

Felelősség
Oldalunk tartalmára folyamatos figyelmet fordítunk, ennek ellenére nem garantáljuk, hogy az adatok minden pillanatban teljesek, helyesek és naprakészek. Semmilyen felelősséget sem vállalunk semmilyen közvetlen vagy közvetett veszteségért, ami a honlap vagy a mellékelt szoftverek bármilyen jellegű, természetű felhasználásából fakad.

Harmadik féltől származó információ
A honlapon megjelenő minden, harmadik féltől származó információ az érintett fél személyes véleményét tükrözi. Semmilyen módon nem vállalunk felelősséget harmadik féltől származó tartalomért, beleértve a linkeket, amelyek a tartalomra hivatkoznak vagy külső oldalra mutatnak.

Képek
Jelen weboldalon számos olyan kép található, melyeket nem a Biddle készített. A felhasznált képeket az istockphoto.com és a shutterstock.com szolgáltatóktól vásároltuk meg.

Képernyőmentés
A weboldalról történő képernyőmentés készítése nem engedélyezett.

Design és fejlesztés
A weboldal megvalósításában együttműködő partner: Sterc - Internet & Marketing

Newsletter

subscribe to our newsletter for exclusive scoops and interesting climate intelligence